Mer shopping i Thailand

Hittade den på rea för ca 300 kronor ist för 1000 på ordinare, den är stickad med kanin invirkad... Mkt mysig...
Robert har alltid varit inne på klockor och tagit beställningar etc, och det var väl på tiden att jag införskaffade några till mig själv också, det är ganska kul snyggt och intressant när man lär sig lite märke och stil vad gäller klockor. Jag vill ha snygga eftersom jag har dom mer som accesoar än som en praktisk klocka. Detta är en RADO
En supersnygg Jane Lily plånbok!
En Chanelklocka
Bvlgari klocka!
Och en fet Rolexklocka var också tvunget! Har aldrig gillat dom helt hundra i utseendet, men saken är att denna trivs jag faktiskt bäst i nu! Skulle kosta ca 80 000 i vanliga fall...
En superfin ny anteckningsbok i skinn, handgjord...
Lite MAC makeup!=)
Och några snygga Pandoraarmband plus Thomas Sabo!

Shopping i Thailand

Som vanligt avslutade vi resan i Bangkok och med shopping, att fylla alla väskor, slänga gamla trasor och även köpa en ny handbagageväska att fylla nytt med, det är detta vi väntar med spänning på hela året och sparar pengar till för att köpa allt vi behöver och vill ha som är så mycket billigare än hemma men lika bra, plus att utbudet är så mycket bättre.

På MBK, ett stort köpcenter köper vi alltid massor, skinnartiklar så som väskor, skor och klockor, även jeans och andra kläder finns massor av och till olika prisklasser.


Köpte 4 par jeans där, 3 Diesel och 1 par Leviskopior.
Jag gav cirka 150 kronor stycket.
Helt fantastiskt=) Skulle köpt fler par om tid och pengar fanns!

Väskor kan man aldrig få nog av så som med skor och jeans för mig. Och alla prisklasser där med, denna kostade 50 kronor ca.
På marknaden chachtuchack handlar man som en galning, allt man hinner på en dag och allt man orkar för det är galet varmt att gå utomhus och man är inte sugen på att pröva kläder när svetten bara lackar..
Men skor och dylikt går ju bra, dessa rosa conversekopior gick på ca 50 kronor.
Och dessa 2 par sommarskor kostade också 50kr styck ca.
Mest prisvärda skorna var nog dessa blåa skinnconverse för 100 kronor!!!!=)

Och jag hittade äntligen en snygg stingrocka-plånbok som var till lagom pris, för dom var verkligen inte billiga! Och de flesta var ganska tråkiga, men denna färgen gillade jag... handmålat etc så den fick jag ge ca 270 kronor för, som kostar flera 1000 annars.
Äntligen hittada jag en liten lagom handvästa i klassisk stil med svart skinn från Mulberry som jag skulle få ge ca 5000 kronor för i vanliga fall men nu fick jag ge 300 riksdaler! Galet! Den går inte att skilja från originalet och det är äkta skinn etc, så snygg...
Inne på terminal 21 det nya shoppingcentret i Bangkok var det lite dyrare men dessa skinnskor från Italien var på rea och jag fick ge 500 kronor, så det var mycket för att vara i thailand, men det var en italiensk snubbe som ägde stället och han var där då, han ville även sälja på mig en jättesnygg blå skinnjacka och gav mig 80% rabatt men tyvärr passade den inte. Han var så besviken på thailändare eftersom dom inte uppskattar riktigt skinn utan går i massa billigt fejk, plus att han fick betala så mycket i skatt för att ta in det i thailand så han skulle sluta med det...

Sådana här perfekta pumps har jag letat i flera år efter, och visst har jag kanske hittat några då och då men inte helt hundra, kanske på grund av att jag inte gärna ger 2000kr för ett par, så detta va lovely=)

RSS 2.0