Resplan Thailand 10/1-10/2 2011

11-15 Januar Ko Samet! Hit åker vi till igen eftersom vi har några dagar över innan vi ska till Bangkok igen för helgshoppingen, Ko Samet var ett av det bästa ställena vi var på förra året så hit åker vi gärna igen. Soft, vackert, underbar mat, bra väder och inga maneter. Alla restauranger/barer hade öppet så länge vi ville och var kvar och det var inte många ställen som hade det som vi besökte senare.
15-16 Januari, Shopping i Bangkok på varuhuset MBK där vi hittade många bra grejer och ännu mer skräp när vi va där förra vintern, Khaosan Road med krimskrams och deras fantastiska gatumat och stora helgmarknaden Chaktuchak som har över 6000 stånd att handla av, mest krimskrams med en och annan fin träram och andra fina billiga heminredningsgrejer kan vi alltid hitta som matchar våra indiska möbler!
16-20 Januari, Ko Lipe, en i av de vackraste öarna i Thailand, inte för litet men inte för stort. Det finns ingen uttagsautomat ens så de säger hur litet det är, här kan man både hitta på saker men också bara njuta mest av den vackra omgivningen och jobba på sin bränna samtidigt som man sträckläser ut flera böcker i rad, jag ska ta tag i de där böckerna jag beställde för flera år sen men aldrig blev lästa, jag är en riktigt kass läsare!! Men i Thailand så kan man inte göra mycket annat, än att guppa på vågorna med en öl i handen möjligtvis, men det måste man också ta en paus ifrån då och då;D
20-23 Januari, Ko Bulon, här ska vi va på en liten fantastisk paradisö med endast 3 hotell och man kan gå runt ön ganska snabbt. Här finns bara fåtalet affärer och restauranger och bara en båt anländer och åker per dag. Så här måste man verkligen stressa ner och bara ta det lugnt, för här står tiden stilla..
23-30 Januari, Ao Nang, Krabi, hitta några möten så man får träffa lite vänner och luffa runt bland de vackra öarna...




31 Januari - 7 Februari Ko Thao, sköldpaddsön. Där ska vi bo med Lasse(Roberts pappa) och hans fru Lindi i en egen lägenhet med gensam pool med resten av hyresgästerna på gården! Här ska jag förhoppningsvis ta dykarcert om jag pallar göra det själv, har alltid velat göra det så jag satsar på det!=)



7-10 Februari, Bangkok för Shopping igen och bo på lyxhotellet State Tower Lebuon, för att fira Lasse och Lindis 3-åriga bröllopsdag med middag uppe på takterassens restaurang och bar Sirocco på 64:e våningen.



Drygt 2 veckor kvar

Snart snart snart, så är man på denna stranden igen, Ko Samet, Thailand!=)
Tycker jag faktiskt fötjänar det efter att ha jobbat som en tok nu de sista månaderna vilket gjort att all min värk blivit sämre, blivit inflammerad i tummarna till och med pga att jag syr så mycket på jobbet och är stressade pga alla kunder som tror att allt blir gjort direk ets.. Så de ska verkligen bli skönt med värme för min kropp och förhoppningsvis kan jag stressa ner med så att värken blir mindre.. Så jag kan verkligen inte beskriva hur mycket jag längtar dit nu!
Då kan man tänka sig att det kommer intagas lite sådana här ljuvliga drinkar igen!
Och det kommer ätas MYCKET chicken cashewnut with flied lies ska ni tro!

Portvin och lyxchoklad

Fick en enastående present av chefen idag, Old Invalid portvin och Whitakers lyxpraliner om jag och Robert suttit och gottat i oss nu!
Fick en otroligt nice lunch på jobbet idag också, världens fetaste landgång med räkor, lax och ål, julöl och saffransglögg på de=)

Och för att vara på den säkra sidan att vi blev mätta så fick vi en rejäl tårta på kaffet...
Men nu behöver jag inte äta mer denna helgen iaf.....

RSS 2.0