Bröllopsdag no 3

Så kom då den dagen vi firade 3 år och det gjorde vi helgen efter den 17, den 20 maj hyrde vi hotell, Best Western Helsingborg, bokade relaxen, njöt där i 2h och sen gick vi upp på rummet och drack champange och firade lite, lämpligt nog hade vi skrivit på kontraket för den nya lägenheten den dagen så det blev dubbel(bubbel)fira;D
Sen stack vi till fantastiska Gastro och avnjöt den  5-rätters meny som följer:







AMUSE BOUCHE:


Isad sparrissoppa, vaktelägg, kalixlöjrom, ramslökscreme, picklad lök, gurksnö!


Örtkofiterad kalvkind, frasiga och mjuka lökar, färkspotatios, toppmurklor och vildsparris!


Gastros variation på europeiska ostar, en dansk, en fransk, en skånsk och en blåmögelost som var helt fantastitk, minst gilla vi den danska och den skånska!!!! Till det fick vi fikon och hasselnötshonung vilket var helt fantastiskt! Och några nyttiga kex på det.....


Efterrätten var något helt fantastiskt, baserat på rabarber.... Rabarberglass, rabarberflarn, rabarberskum och pistage med luftiga jordgubbar nedfrysta snabbt i kväve och vit chokld med det=) Mycket anjenämt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0